Stuekultur Bornholm er en hobbyforening med mange interesser, foreningen har flere interesser, så som fugle-, terrarier-, akvarier-, blomster/planter og havedamsanlæg.

/havedam1.jpg

/bromelia.jpg

Inden for fugle er det især parakitter-, papegøjer-, undulater og kanariefugle.
Foreningen varetager især papegøjers trivsel og velfærd, samt er med til at beskytte mod den stadige sortbørs handel med dyr og fugle med mere.
I Danmark findes mange foreninger inden for dette arbejde og der findes en landsforening

/grey-parrot.jpg

/gekko.jpg

I Stuekultur Bornholm arrangerer foreningen mange arrangementer om året, blandt andet bliver der arrangeret fælles ture til andre foreninger og fugleholdere rundt i Danmark.

Er du interesseret i at høre mere om foreningen og dens arbejde er du velkommen til at kontakte en af foreningens bestyrelsesmedlemmer eller kontaktpersoner.